100 SOALAN RAKYAT UNTUK DUN KELANTAN

Pertubuhan Barisan Darul Naim (BADAR) hari ini menyerahkan 100 soalan kepada wakil Barisan Nasional (BN) YB Dato' Nozula Mat Diah

MOHON DAN KEMASKINI BR1M 3.0'

Permohonan BR1M 2014 dibuka sehingga 31 Januari 2014. Penerima BR1M sedia ada dikehendaki untuk mengemaskini permohonan anda.

PAS KELANTAN MENGGADAI TANAH RAKYAT BACHOK

Timb Menteri Besar Kelantan, Nik Amar telah berjaya menggadai 2 bidang tanah milik SEDC di Perupuk Bachok dengan kepada syarikat swasta untuk dibuat perumahan mewah berpagar dan kondominium dan hotel 4 bintang.

USTAS KAZIM DIPANGGIL 'ANJING' DAN 'BARUA'???

Beliau kesal apabila rata-rata komen yang diterima terutama yang dilakukan menerusi media sosial termasuk Facebook bersifat cacian dan cemuhan.

AL-KISAH MENGENAI AIR KELANTAN SDN BHD

Air Kelantan Sdn Bhd (AKSB) bermula sebagai KELANTAN WATER SDN BHD (KWSB). AKSB/KWSB telah dijadikan sebagai sebuah syarikat swasta pada 25 Februari 1995. Sila klik pada gambar untuk berita selanjutnya...

Monday, 28 October 2013

VATERAN PAS DUN SG. LIMAU HARAP BN MENANG #PRKSgLimau #2013


                     ALLAH Maha Besar Lagi Maha Mengetahui.

Ya ALLAH, Engkau makbulkanlah doa Pak Teh supaya BARISAN NASIONAL menang di Pilihanraya Kecil DUN Sungai Limau yang bakal berlangsung pada 4hb November 2013 nanti. Sesungguhnya hanya pada Engkau kami mohon pertolongan. Amin~ 
Pakcik dalam gambar diatas dikenali dengan nama 'Pak Teh'.

Beliau merupakan seorang yang disegani di kawasan tersebut terutamanya Veteran Pas di DUN Sungai Limau, Yan, Kedah Darul Aman. Ketika ditemu bual, Pak Teh turut mengajak rakyat di DUN Sungai Limau untuk memberi kepercayaan serta mandat kepada calon BN iaitu Dr Ahmad Suhaimi Lazim.
 
Sentimen mengundi PAS kerana Allayarham Ustaz Azizan tidak boleh dinafikan dikawasan Sungai Limau dan ia diakui sendiri oleh Pak Teh yang juga berbuat demikian.

#SL4SL
#SungaiLimau4SuhaimiLazim
#PRKDunSgLimau


Saksikan video dibawah : Temubual Blogger Nadi Rakyat Bersama Pak Teh.