100 SOALAN RAKYAT UNTUK DUN KELANTAN

Pertubuhan Barisan Darul Naim (BADAR) hari ini menyerahkan 100 soalan kepada wakil Barisan Nasional (BN) YB Dato' Nozula Mat Diah

MOHON DAN KEMASKINI BR1M 3.0'

Permohonan BR1M 2014 dibuka sehingga 31 Januari 2014. Penerima BR1M sedia ada dikehendaki untuk mengemaskini permohonan anda.

PAS KELANTAN MENGGADAI TANAH RAKYAT BACHOK

Timb Menteri Besar Kelantan, Nik Amar telah berjaya menggadai 2 bidang tanah milik SEDC di Perupuk Bachok dengan kepada syarikat swasta untuk dibuat perumahan mewah berpagar dan kondominium dan hotel 4 bintang.

USTAS KAZIM DIPANGGIL 'ANJING' DAN 'BARUA'???

Beliau kesal apabila rata-rata komen yang diterima terutama yang dilakukan menerusi media sosial termasuk Facebook bersifat cacian dan cemuhan.

AL-KISAH MENGENAI AIR KELANTAN SDN BHD

Air Kelantan Sdn Bhd (AKSB) bermula sebagai KELANTAN WATER SDN BHD (KWSB). AKSB/KWSB telah dijadikan sebagai sebuah syarikat swasta pada 25 Februari 1995. Sila klik pada gambar untuk berita selanjutnya...

Wednesday, 25 December 2013

KERANDA DIBALUT DENGAN BENDERA PAS

Gambar-gambar mayat Ketua Wanita DHPP Cawangan Kota Raja sedang diusung dan kerandanya dibalut dengan bendera Pas.Kematian pun nak dipolitikkan juga ke?
Beginilah jadinya bila taksub yang melampau. 
Apa yang mereka percaya xtahu lah tentang ganjaran yang diperolehi bila keranda mayat dibaluti bendera Pas.

AYAT APA YANG PAS HEMBUS PADA MEREKA NI TERUS MENJADI TANDA TANYA.

Diharapkan perkara sebegini tidak terjadi pada penyokong Pas yang beragama ISLAM. Semoga kesucian agama ISLAM terus terpelihara. Sama-sama kita doakan. In Shaa ALLAH.

Amin ya rabbal alamin.RESPON DARIPADA BLOG PENYOKONG TEGAR PAS :

Link : http://btmmari.blogspot.com/2013/12/keyakinan-rakyat-sebak-melihat-gambar.html

Katanya :
Sebak melihat gambar ini. Seorang Ketua Wanita DHPP Cawangan Kota Raja meninggal dunia. Keluarga meminta kerandanya ditutup dengan panji2 PAS hijau putih sebagai lambang perjuangan dan keyakinan mereka terhadap keadilan Islam. Doa saya moga Hidayah Allah itu milik mereka yg masih tinggal . In shaa Allah. Aamiin, Sayangnya mereka kepada parti yang memperjuangkan islam... Orang islam menentang pulak..pelik bin ajaib..Doakn terbuka hidayah utk mereka. N brtmbh ksedrn ahli jemaah..yg lena
PAKAT-PAKAT FIKIR LA BELAKO DEH!!!