100 SOALAN RAKYAT UNTUK DUN KELANTAN

Pertubuhan Barisan Darul Naim (BADAR) hari ini menyerahkan 100 soalan kepada wakil Barisan Nasional (BN) YB Dato' Nozula Mat Diah

MOHON DAN KEMASKINI BR1M 3.0'

Permohonan BR1M 2014 dibuka sehingga 31 Januari 2014. Penerima BR1M sedia ada dikehendaki untuk mengemaskini permohonan anda.

PAS KELANTAN MENGGADAI TANAH RAKYAT BACHOK

Timb Menteri Besar Kelantan, Nik Amar telah berjaya menggadai 2 bidang tanah milik SEDC di Perupuk Bachok dengan kepada syarikat swasta untuk dibuat perumahan mewah berpagar dan kondominium dan hotel 4 bintang.

USTAS KAZIM DIPANGGIL 'ANJING' DAN 'BARUA'???

Beliau kesal apabila rata-rata komen yang diterima terutama yang dilakukan menerusi media sosial termasuk Facebook bersifat cacian dan cemuhan.

AL-KISAH MENGENAI AIR KELANTAN SDN BHD

Air Kelantan Sdn Bhd (AKSB) bermula sebagai KELANTAN WATER SDN BHD (KWSB). AKSB/KWSB telah dijadikan sebagai sebuah syarikat swasta pada 25 Februari 1995. Sila klik pada gambar untuk berita selanjutnya...

Tuesday, 31 December 2013

KEJAYAAN PAS KELANTAN 2013 : MENGGADAI TANAH RAKYAT DI PANTAI IRAMA BACHOK


TAHNIAH KERAJAAN PAS NEGERI KELANTAN.

Maaflah rakyat Bachok kerana perumahan mampu milik tidak mendatangkan keuntungan kepada kerajaan negeri kita. Inilah kejayaan terbesar kerajaan Pas Kelantan pada tahun 2013. Lupakan sajalah mengenai perumahan mampu milik tu ye.

Sebagai penutup tirai 2013, dibawah kebijaksanaan TMB Nik Amar telah berjaya JV/Jual/Gadai/Pawah...(sewaktu denganya) 2 bidang tanah milik SEDC di Perupuk Bachok dengan sebuah syarikat swasta untuk dimajukan dengan perumahan mewah berpagar dan kondominium dan hotel 4 bintang. Hasil daripada itu SEDC menerima tunai sebanyak RM8.7 juta disamping 10% keuntungan jualan keseluruhan projek itu nanti. 

RAKYAT PERUPUK SUDAH BOLEH BERBANGGA KERANA BAKAL MELIHAT PERUMAHAN DAN HOTEL MEWAH INI DIKAWASAN MEREKA.... PERUMAHAN MAMPU MILIK PULA BIARLAH JADI ANGAN ANGAN TAK APA....

Satu lagi Kejayaan PAS menjual aset tanah negeri. Penduduk Flat Kg Sireh sudah boleh bersedia selepas ini untuk berpindah, kerana dikhabarkan ia sudahpun dijual secara teknik Takiyyah begini.

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2014 dengan KELANTAN YANG BERKEBAJIKAN.