100 SOALAN RAKYAT UNTUK DUN KELANTAN

Pertubuhan Barisan Darul Naim (BADAR) hari ini menyerahkan 100 soalan kepada wakil Barisan Nasional (BN) YB Dato' Nozula Mat Diah

MOHON DAN KEMASKINI BR1M 3.0'

Permohonan BR1M 2014 dibuka sehingga 31 Januari 2014. Penerima BR1M sedia ada dikehendaki untuk mengemaskini permohonan anda.

PAS KELANTAN MENGGADAI TANAH RAKYAT BACHOK

Timb Menteri Besar Kelantan, Nik Amar telah berjaya menggadai 2 bidang tanah milik SEDC di Perupuk Bachok dengan kepada syarikat swasta untuk dibuat perumahan mewah berpagar dan kondominium dan hotel 4 bintang.

USTAS KAZIM DIPANGGIL 'ANJING' DAN 'BARUA'???

Beliau kesal apabila rata-rata komen yang diterima terutama yang dilakukan menerusi media sosial termasuk Facebook bersifat cacian dan cemuhan.

AL-KISAH MENGENAI AIR KELANTAN SDN BHD

Air Kelantan Sdn Bhd (AKSB) bermula sebagai KELANTAN WATER SDN BHD (KWSB). AKSB/KWSB telah dijadikan sebagai sebuah syarikat swasta pada 25 Februari 1995. Sila klik pada gambar untuk berita selanjutnya...

Sunday, 2 February 2014

UMMAT ISLAM KELANTAN BERSATU DALAM AGENDA PERPADUAN


KOTA BHARU 1 FEB. - Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi, PERARAKAN PERPADUAN KELANTAN BERSELAWAT sempena Sambutan Maulidur Rasul 2014 telah berakhir dengan jayanya. Tahniah kepada semua yang terlibat. Program tersebut merupakan satu kejayaan bagi langkah pertama kearah perpaduan ummat ISLAM di negeri Kelantan. Ummat Islam di Kelantan hari ini, walaupun berbeza fahaman politik tetap bersatu dalam agenda perpaduan ummat ISLAM. 

ALLAHUAKBAR!!!

Diharapkan program sebegini akan berterusan pada tahun-tahun yang mendatang. In Shaa ALLAH.