100 SOALAN RAKYAT UNTUK DUN KELANTAN

Pertubuhan Barisan Darul Naim (BADAR) hari ini menyerahkan 100 soalan kepada wakil Barisan Nasional (BN) YB Dato' Nozula Mat Diah

MOHON DAN KEMASKINI BR1M 3.0'

Permohonan BR1M 2014 dibuka sehingga 31 Januari 2014. Penerima BR1M sedia ada dikehendaki untuk mengemaskini permohonan anda.

PAS KELANTAN MENGGADAI TANAH RAKYAT BACHOK

Timb Menteri Besar Kelantan, Nik Amar telah berjaya menggadai 2 bidang tanah milik SEDC di Perupuk Bachok dengan kepada syarikat swasta untuk dibuat perumahan mewah berpagar dan kondominium dan hotel 4 bintang.

USTAS KAZIM DIPANGGIL 'ANJING' DAN 'BARUA'???

Beliau kesal apabila rata-rata komen yang diterima terutama yang dilakukan menerusi media sosial termasuk Facebook bersifat cacian dan cemuhan.

AL-KISAH MENGENAI AIR KELANTAN SDN BHD

Air Kelantan Sdn Bhd (AKSB) bermula sebagai KELANTAN WATER SDN BHD (KWSB). AKSB/KWSB telah dijadikan sebagai sebuah syarikat swasta pada 25 Februari 1995. Sila klik pada gambar untuk berita selanjutnya...

Sunday, 26 January 2014

KALIMAH ALLAH : PENGANUT KRISTIAN SEMAKIN BIADAB


PENGANUT KRISTIAN SEMAKIN BIADAB!!!


Banner-banner tersebut diletak di hadapan gereja St Britto di Jalan Burma dan 'bus stop' Kg Rawa, Pulau Pinang. Perbuatan yang memang mencabar perlembagaan Malaysia. Puak-puak ni memang suka menyentuh sensitiviti umat Islam. Bertindaklah sebelum terlambat. Kalau anak-anak kecil tanya, apa kita nak jawab?

KERAJAAN KELANTAN BERDEPAN DENGAN SAMAN RM230JUTA


2:00 petang, satu saman RM230juta telah di failkan terhadap Baldah Toyyibah dan PMBK kerana tidak menyempurnakan Kontrak Lebuhraya Rakyat(LERAK) oleh bekas kontraktornya Dae Hanguru Infra, setelah mereka menghabiskan wang sebanyak RM5.448 juta untuk kerja kerja awalan Lebuhraya tersebut.... Wang Rakyat Kelantan dipertaruhkan lagi..... Mana pejuang hak rakyat kelantan?duit rakyat bakal lebur kerana permainan politik...Sumber : Mat Jek


DAE HANGURU INFRA FAILKAN SAMAN TERHADAP BALDAH TOYYIBAH DAN PERBADANAN MENTERI BESAR KELANTAN


KOTA BHARU, 26 JAN - Dae Hanguru Infra telah menfailkan satu saman RM230juta terhadap Baldah Toyyibah dan Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) kerana tidak menyempurnakan Kontrak Lebuhraya Rakyat(LERAK), setelah mereka menghabiskan wang sebanyak RM5.448 juta untuk kerja-kerja awalan Lebuhraya tersebut. Duit rakyat Kelantan bakal lebur kerana permainan politik. 

 Wang Rakyat Kelantan dipertaruhkan lagi. 

Mana pejuang hak rakyat kelantan?