100 SOALAN RAKYAT UNTUK DUN KELANTAN

Pertubuhan Barisan Darul Naim (BADAR) hari ini menyerahkan 100 soalan kepada wakil Barisan Nasional (BN) YB Dato' Nozula Mat Diah

MOHON DAN KEMASKINI BR1M 3.0'

Permohonan BR1M 2014 dibuka sehingga 31 Januari 2014. Penerima BR1M sedia ada dikehendaki untuk mengemaskini permohonan anda.

PAS KELANTAN MENGGADAI TANAH RAKYAT BACHOK

Timb Menteri Besar Kelantan, Nik Amar telah berjaya menggadai 2 bidang tanah milik SEDC di Perupuk Bachok dengan kepada syarikat swasta untuk dibuat perumahan mewah berpagar dan kondominium dan hotel 4 bintang.

USTAS KAZIM DIPANGGIL 'ANJING' DAN 'BARUA'???

Beliau kesal apabila rata-rata komen yang diterima terutama yang dilakukan menerusi media sosial termasuk Facebook bersifat cacian dan cemuhan.

AL-KISAH MENGENAI AIR KELANTAN SDN BHD

Air Kelantan Sdn Bhd (AKSB) bermula sebagai KELANTAN WATER SDN BHD (KWSB). AKSB/KWSB telah dijadikan sebagai sebuah syarikat swasta pada 25 Februari 1995. Sila klik pada gambar untuk berita selanjutnya...

Wednesday, 27 April 2016

Lori Hilang Kawalan Langgar 7 Kereta


Sebuah lori yang hilang kawalan telah melanggar tujuh buah kereta di lampu isyarat Simpang Pangkal Kalong, Kok Lanas hari ini.

Kejadian kira-kira pulul 10 pagi itu dipercayai kerana kegagalan sistem brek lori tersebut yang dalam perjalanan dari Machang ke Kota Baharu.

Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Machang, Penolong Penguasa Bomba Machang Nik Ahmad Afsham Nik Pa berkata, lori membawa muatan tar itu dikatakan telah gagal menghentikan kenderaan dan terus melanggar kesemua tujuh kenderaan dihadapannya yang ketika itu sedang menunggu lampu isyarat.

Bapa Bengong Marahkan Isteri Sedang Berpantang, Bayi 21 Hari Jadi Mangsa


Kerana Ikut Nafsu Gila, Seorang Suami Marahkan Isteri Sedang Dalam Pantang, Sanggup Rogol Anak Sendiri Yang Baru Berumur 21 Hari.

KEJAM!!!!